Vitvaror från Bosch

Bosch är ett världsledande varumärke som bland annat gör hushållsapparater och apparater för personvård. Väljer du en apparat från Bosch kan du räkna med hög standard, bra prestanda, pålitlig teknik och genomtänkt funktion.

Bosch - vitvaror av högsta kvalitet

Bosch är en erfaren tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner som utvecklar unik teknologi och praktisk funktion för att göra vardagen lite enklare. Bosch finns idag i mer än 60 länder och är en av marknadens mest populära varumärken, mest kända för bland annat sina diskmaskiner, tvättmaskiner, kylskåp och frysar. Genom att ta fram innovativa idéer och lägga stor kraft på energieffektivitet och miljövänliga lösningar kan Bosch erbjuda vitvaror och köksmaskiner som är extremt funktionella och är snälla både mot miljön och din plånbok.

Användaren i fokus

Bosch har alltid satt användarens behov i första hand. Användarvänlighet och funktion är en slags språngbräda som Bosch alltid utgår ifrån när de utveckar sina hushållsmaskiner och vitvaror, vilket också lett till att produkterna kunnat underlätta hushållsarbetet i åtskilliga hushåll över hela världen. Trots att Bosch är en av världens största vitvarutillverkare ligger mycket omtanke och noggranhet bakom varje produkt som utvecklas. Från fiktiv idé till färdig produkt testas och granskas varje produkt grundligt, och inget annat än fläckfria resultat accepteras i Boschs testlabb. Just den omtanken har gjort att Boschs tvättmaskiner är extra tysta, att diskmaskinerna är rymliga och snabba samt att kylskåpen kan hålla maten extra fräsch.

Installation & Service

Vi är ett service- och installationsföretag som sköter allt från installationer, reparationer, och projektering. Du som kund ska kunna känna trygghet i att få en liten reservdel hemlevererad till att ha ett företag som sköter allt från leverans till installation och projektering. Vi är en komplett leverantör av utrustning till kök och tvättstugor. Skulle reparationen inte vara möjlig hemma hos er, tar vi hem utrustningen och slutför reparationen i vår verkstad.